Головна » 2012 » Травень » 21 » свавілля Олександра Чепового на франківському Водоекотехпромі
18:32
свавілля Олександра Чепового на франківському Водоекотехпромі

"Київський менеджемент" чи свавілля Олександра Чепового на франківському Водоекотехпромі? (відео)

 

Комунальним підприємством «Івано-Франківськводоекотехпром» знову керує людина з Києва – Олександр Чеповий.

 

Ті, хто слідкує за ситуацією навколо Водоекотехпрому стверджує, що тенденція до розвалу підприємства розпочалась ще за його попередників Ігоря Прокопіва та Володимира Марича. Зараз вона тільки набирає обертів.

 

За останніх пів року Олександр Чеповий став вже другим керівником підприємства, якого прислали з Києва. Першим був Роман Шестопалов. Спільними потугами депутатів Івано-Франківської міської ради його було звільнено. Зауважимо, завдяки безкомпромісній позиції фракції ВО Свобода в міській раді та її лідера Романа Онуфріїва.

 

Після призначення Олександра Чепового виконувачем обов’язків директора КП «Івано-Франківськводоекотехпром» розпочалося невмотивоване звільнення працівників. Про це повідомило «Фіртці» джерело у водоканалі. Працівник комунального підприємства переконує, що новий керівник Олександр Чеповий намагається розправитися з працівниками, які його не задовольняють. «І це за умови, що працівники підприємства до сьогодні не отримали заробітної плати за березень. Це понад 2 місяці затримки. Тим, кого хочуть скоротити, пропонують відхідні в розмірі одного окладу, та тільки за умови, що заява буде написана негайно. Решті погрожують статтею, і обіцяють знайти причини для звільнення» - повідомляє джерело.

 

В розпорядженні «Фіртки» є відеоматеріал, який підтверджує інформацію від працівника КП «Івано-Франківськводоекотехпром». Відео зняте на мобільний телефон, який під час розмови працівника водоканалу з керівником перебував під верхнім одягом, тому картинку побачити не вдасться, але розчути багато цікавої інформації та ознайомитися з кадровою політикою Олександра Чепового можна цілком і повністю.

 

Голос на відео, який імовірно належить Олександру Чеповому, стверджує, що поставить своєму заступнику Калайді завдання звільнити працівника. Це зроблять наступним чином – працівнику дадуть завдання, з яким той не справиться, завдання проконтролюють і за його невиконання напишуть наказ про звільнення.

 

На це працівник відповідає: «Ви розумієте, що чините на мене тиск?». У свою чергу керівник не заперечує і чітко відповідає «Так!».

 

Працівник водоканалу вимагає звільнення згідно закону, щоби мати можливість піти на біржу праці та отримувати хоча б якийсь мінімум. На що голос керівника стверджує, що посада даного працівника не підпадає під скорочення чи реорганізацію. Просто ця людина не задовольняє його на займаній посаді. І заявляє, що поставить собі за мету довести професійну непридатність займаній посаді та звільнити працівника.

 

Наразі немає абсолютної впевненості в тому, що саме голос Олександра Чепового присутній на відео. Але і немає підстав не довіряти джерелу. Крім того, на останніх кадрах запису з'являється відео, на якому видно "чоловіка подібного на Олександра Чепового". У будь-якому разі, даний факт повинен зацікавити правоохоронні органи і, в першу чергу, керівництво міста в особі міського голови Віктора Анушкевичуса та депутатського корпусу Івано-Франківської міської ради. Бо франківський водоканал може похвалитися тільки мільйонними боргами та продажем нової гідравлічної установки TERRA – HYDROCRACK HC 600 S+ виробництва Швейцарії для безтраншейного методу прокладки ПЕ труб. Кілька років тому міська влада купила цю машину, заплативши за неї приблизно 1,5 млн. грн. Так вона донині і стояла без діла. А зараз її продають майже на 500 тисяч гривень менше.

Переглядів: 696 | Додав: ondifua | Рейтинг: 0.0/0