Головна » 2012 » Січень » 23 » вариант
10:49
вариант
ВІДПОВІДЬ НА ЗАПИТ



08.0802.2010 року мною було отримано Ваш запит від співробітника _______ за Вашим підписом.
У цьому запиті, сказано, що у зв’язку з проведенням перевірки ФОП _______ по матеріалах ЖРЗПЗ № _________ р. на підставі ст. . 11 п.17 Закону України «Про міліцію» , ст.5,п.п.7,8 Постанови КМУ №510 від 05.07.1993 року необхідно надати на Вашу адресу копії (завірені печаткою підприємства) первинних бухгалтерських , податкових та дозвільних документів:

Проаналізувавши вказані у запиті норми законодавчих актів, звертаю Вашу увагу на таке:
Згідно ст. 19 Конституції України органи державної влади та їх посадові особи зобов’язані діяти тільки на підставі, способами та в межах повноважень, передбачених Конституцією та законами України.
Міліція здійснює свою діяльність відповідно до Закону України „Про міліцію”. Згідно п.17 ст.11 зазначеного Закону міліції для виконання покладених на неї обов’язків надається право отримувати безперешкодно та безоплатно від підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності та об’єднань громадян на письмовий запит відомості (в тому числі й ті, що становлять комерційну та банківську таємницю), необхідні у справах про злочини, що знаходяться у провадженні.
Згідно Положення про Державну службу боротьби з економічною злочинністю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 05.07.1993 № 510, підрозділи Державної служби боротьби з економічною злочинністю користуються правами, передбаченими законами України «Про міліцію», «Про оперативно-розшукову діяльність», Кримінально-процесуальним кодексом і відповідно до покладених на них завдань, зокрема, проводять в установленому порядку оперативно-розшукові заходи.
Враховуючи вищевикладене прошу повідомити у зв’язку з якими конкретними правопорушеннями я повинен надати до Вас копії документів вказаних в запиті, а також прошу повідомити чи існує оперативно-розшукова або кримінальна справа у стані провадження відносно мене, чи за фактом порушень мною законодавства, бо у запиті про це нічого не сказано.

Розуміючи необхідність отримання органами УМВС інформації для виконання покладених на неї задач я готова до плідної співпраці на підставі взаємного виконання вимог чинного законодавства.
Переглядів: 680 | Додав: ondifua | Рейтинг: 0.0/0