Головна » 2012 » Січень » 23
Сегодня пришло письмо такого содержания:

УБОЗ УМВС України в області проводиться комплекс організаційних та практичних заходів спрямованих на запобігання та виявлення фактів протидії корупції у відповідності до Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції».

На підставі вищевикладеного, у зв'язку із здійсненням покладених на УБОЗ повноважень, керуючись

ст. 12 Закону України «Про організаційно правові основи боротьби з організованою злочинністю»,

ст.16 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції»

прошу Вас, терміново надати в нашу адресу наступну інформацію:
- вказати П.І.П. та ідентифікаційні коди працівників, які працюють чи працювали у ввіреному Вам закладі за період з 01.01.2010 року по
даний час, із вказанням посади та надання ... Читати далі »
Переглядів: 1113 | Додав: ondifua | Дата: 23.01.2012

Шановний п.________!
Уважно ознайомившись з текстом запиту за № від р. що містить прохання ______________________________________вважаємо за необхідне повідомити таке.
Оскільки ст. 19 Конституції України передбачає, що органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України, обґрунтовуючи у запиті вищезазначене прохання, Ви посилаєтесь на п. 17 ст. 11 Закону України «Про міліцію як на правову підставу своїх вимог.
Однак вищезазначена норма не надає відповідного права, тому не можуть бути належною правовою підставою, виходячи з наступного.
Відповідно до п. 17 ст. 11 Закон України «Про міліцію», міліції для виконання покладених на неї обов'язків надається право одержувати безперешкодно і безплатно від підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності та об'єднань громадян на письмовий запит відомості (в тому чис ... Читати далі »
Переглядів: 2012 | Додав: ondifua | Дата: 23.01.2012

Шановні панове,
______товариство__________ висловлює Вам свою повагу та звертається з наступним. ____________________ц.р. представнику нашого товариства під розписку було вручено Запит УБОЗ ГУ МВС України в м. Києві ___________________ про надання інформації яким, зокрема, передбачено надання для ознайомлення документів_________________.
Проаналізувавши отриманий запит, прагнучи до сприяння органам внутрішніх справ у виконанні покладених на них обов’язків, нашою компанією здійснено ряд заходів з підготовки запитуваної інформації та документів. Зокрема, на сьогоднішній день, оригінали документів, ______________________________, було отримано з місць їх постійного зберігання, а саме з відокремлених підрозділів (Філій), та зібрано в одному місці – бухгалтерії нашої компанії за адресою: _____________________. Враховуючи, що обсяг документів, запитаних для ознайомлення, є вкрай значним, що, на жаль, фізично унеможливлює підготовку їх завірених копій у найкоротші терміни, ... Читати далі »
Переглядів: 1173 | Додав: ondifua | Дата: 23.01.2012

Вивчивши уважно Ваш запит ____ від ______ року з приводу надання інформації про гр. _________, повідомляємо наступне.
Згідно ст.ст.6,19,68 Конституції України, органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
Разом з тим звертаємо Вашу увагу на те, що відповідно до ст.12 Загальної декларації прав людини, ст.17 Міжнародного пакту про громадянські і політичні права, ст.8 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, ст.ст.32, 34 Конституції України, рішень Конституційного Суду України від 30.10.1997р. № 5-зп, 20.01.2012р.  №2-рп, Резолюції № 1165 ПАРЕ, ст.ст.285, 286, 301, 302 Цивільного кодексу України, ст.ст.2, 6, 11, 14, 25 Закону України «Про захист персональних даних», ст.ст.7, 10 Закону України «Про доступ до публічної інформації», ст.1, п.2 статті 11, ст.21 Закону України "Про інформацію", ст. ... Читати далі »
Переглядів: 874 | Додав: ondifua | Дата: 23.01.2012


Вивчивши уважно Ваш запит № від про надання персональних даних працівників і копій документів, повідомляємо наступне:
Згідно зі ст. 4 Закону України «Про організаційно-правові основи боротьби з організованою злочинністю» спеціальні підрозділи по боротьбі з організованою злочинністю свою діяльність здійснюють відповідно до вимог вказаного Закону, Конституції України, Кримінального, Кримінально-процесуального кодексів України, Законів України «Про оперативно-розшукову діяльність», «Про міліцію» та інших законодавчих актів України.
Згідно з ст. 1 Закону України «Про організаційно-правові основи боротьби з організованою злочинністю», під організованою злочинністю в цьому Законі розуміється сукупність злочинів, що вчиняються у зв'язку з створенням та діяльністю організованих злочинних угруповань. Види та ознаки цих злочинів, а також кримінально-правові заходи щодо осіб, які вчинили такі злочини, встановлюються Кримінальним кодексом України.
Відповідно до ч. 3 ст. ... Читати далі »
Переглядів: 943 | Додав: ondifua | Дата: 23.01.2012

ВІДПОВІДЬ НА ЗАПИТ



08.0802.2010 року мною було отримано Ваш запит від співробітника _______ за Вашим підписом.
У цьому запиті, сказано, що у зв’язку з проведенням перевірки ФОП _______ по матеріалах ЖРЗПЗ № _________ р. на підставі ст. . 11 п.17 Закону України «Про міліцію» , ст.5,п.п.7,8 Постанови КМУ №510 від 05.07.1993 року необхідно надати на Вашу адресу копії (завірені печаткою підприємства) первинних бухгалтерських , податкових та дозвільних документів:

Проаналізувавши вказані у запиті норми законодавчих актів, звертаю Вашу увагу на таке:
Згідно ст. 19 Конституції України органи державної влади та їх посадові особи зобов’язані діяти тільки на підставі, способами та в межах повноважень, передбачених Конституцією та законами України.
Міліція здійснює свою діяльність відповідно до Закону України „Про міліцію”. Згідно п.17 ст.11 зазначеного Закону міліції для виконання покладених на неї обов’язків надається право ... Читати далі »
Переглядів: 679 | Додав: ondifua | Дата: 23.01.2012