Головна » 2012 » Січень » 23 » Відповідь на запит 3
11:15
Відповідь на запит 3
Шановні панове,
______товариство__________ висловлює Вам свою повагу та звертається з наступним. ____________________ц.р. представнику нашого товариства під розписку було вручено Запит УБОЗ ГУ МВС України в м. Києві ___________________ про надання інформації яким, зокрема, передбачено надання для ознайомлення документів_________________.
Проаналізувавши отриманий запит, прагнучи до сприяння органам внутрішніх справ у виконанні покладених на них обов’язків, нашою компанією здійснено ряд заходів з підготовки запитуваної інформації та документів. Зокрема, на сьогоднішній день, оригінали документів, ______________________________, було отримано з місць їх постійного зберігання, а саме з відокремлених підрозділів (Філій), та зібрано в одному місці – бухгалтерії нашої компанії за адресою: _____________________. Враховуючи, що обсяг документів, запитаних для ознайомлення, є вкрай значним, що, на жаль, фізично унеможливлює підготовку їх завірених копій у найкоротші терміни, наше підприємство пропонує розглянути можливість ознайомлення із запитаними та підготовленими нашою компанією документами наступним чином: на вимогу працівників УБОЗ ГУ МВС України в м. Києві, буде виділене окреме приміщення для ознайомлення з необхідними документами. Крім того, у випадку необхідності та в порядку визначеному чинним законодавством України, _________________ надасть працівникам УБОЗ ГУ МВС України в м. Києві можливість знімати копії з документів, які будуть надані для ознайомлення. З підготовленими ___________ оригіналами документів, _________________, працівники УБОЗ ГУ МВС України в м. Києві мають можливість ознайомитись в робочий час (понеділок – п’ятниця, з 8:00 до 17:00) в місці знаходження документів у порядку, визначеному чинним законодавством.
Принагідно та з метою визначення процесуальних обов’язків нашої компанії під час здійснення УБОЗ ГУ МВС України в м. Києві власних повноважень, звертаємось до Вас із проханням конкретизувати якого саме характеру (типу, виду) є Розпорядження МВС України (розслідування злочину, оперативно-розшукова справа, дослідча перевірка повідомлення про злочин, чи інша), що стало підставою для направлення Вашого запиту.

З повагою,
Переглядів: 1174 | Додав: ondifua | Теги: правоохранительные органы, запит, Перевірка, Украина, ответ, убоз, Проверка, запрос, УБОП, Милиция | Рейтинг: 0.0/0